16 de setembre de 2006

Nova actualització de l'ús del Firefox

Periòdicament es fan estudis sobre la implantació del Firefox a Internet.
Doncs hi ha una nova actualització d'aquestes dades, aquest cop referents a la setmana del 28 d'agost al 3 de setembre.

Ús a Europa:


Es pot apreciar que excepte en 5 països d'Europa la tendència és unitària cap a l'alça, Espanya, un estat caracteritzat, des de sempre per un poc ús del Firefox obté un bon creixement d'un 1% en un mes. Tot i això es manté en quarta posició per la cua. Si al gener d'aquest any l'ús era de l'11,7%, mig any després d'un d'12,4% ara ja és d'un 13,5%.

El liderat és recuperat per Eslovènia que avança Finlàndia, que aquest any porta encadenades varies pèrdues. La regió central d'Europa és la que té un major ús del Firefox, dada a tenir en compte.Hi ha qui diu que el percentatge d'ús del Firefox és un indicador del desenvolupament tecnològic del lloc.
Deixant comentaris a part, Europa segueix liderant la llista amb un ús d'un 21,9%, tot i que Oceania escurça distàncies i ja es posa a només 5 dècimes d'Europa.
Molt més enrera queden Amèrica del Nort i Amèrica del Sud que continuen amb una lleugera millora, acompanyats pel continent africà. Àsia destaca negativament en aquest aspecte i és l'últim continent en ús del Firefox.

Enrere queda el dia en que el Firefox va aconseguir un 10% de la quota de mercat.

Les dades les ha subministrat XiTi, una firma de control d'audiències francesa. Podeu veure l'estudi original aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada