24 d’octubre de 2006

Falsa sortida del Firefox 2

En molts llocs web han ensenyat notícies sobre la sortida del Firefox 2. Com es diu en aquest post, realment no s'ha aliberat encara la segona versió definitiva del Firefox.

Una prova que podem tenir de que aquesta versió no és la 2.0 definitiva és que amb la RC3 no s'actualitza automàticament, a més a la pàgina oficial, no només no se n'ha dit res sinó que la versió per descarregar-se per defecte no és la 2.0 sinó la 1.5, cosa que no seria normal si hi hagués una versió definitiva (ni alpha, ni beta, ni relase candidate...) més nova.

Doncs per tant, què pot haver induït a tantes pàgines web a pensar que realment estava per descarregar-se: l'ftp de Mozilla. Si anem aquí ens apareix la opció de sel·leccionar la versió 2.0 sense ser beta ni RC, la versió catalana per a Windows es troba aquí i la per a Linux aquí (recordeu que realment no són la versió 2.0).

La gent de Mozilla a més ha demanat que la gent no continuï descarregant-se els arxius per evitar problemes amb el servidor que podrien portar a pèrdues econòmiques per part de la Fundació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada