1 de desembre de 2006

Resum de novembre

El segon mes "complet" del FirefoxCAT ha estat bastant mogudet. Com ja vaig fer a l'octubre, he preparat un resum del mes de novembre, espero que us agradi.

Notícies
S'han publicat 30 notícies (davant les 50 del octubre), de les quals 3 han estat curiositats.

Durant aquest mes hem vist tots els bugs i vulnerabilitats que ha tingut el Firefox 2 (1, 2, 3, 4, 5), les fotos de la festa del Firefox (1), hem publicat el primers tutorials de FirefoxCAT (1), a aparegut el Firefox 1.5.0.8 (1), hem conegut l'extensió que està preparant Microsoft pel FIrefox (1), hem rebut amb satisfacció la notícia de l'aparició del Firefox 2.0.0.1 pel desembre (1) i moltes altres notícies que podeu mirar llegint l'arxiu de novembre.


Visites
Aquest mes hem triplicat les visites respecte a l'octubre: hem rebut 349 visites!

D'aquestes un 63% han arribat amb enllaços des d'altres webs, un 28% ha arribat directament (introduint la URL a la barra d'adreces) i un 4% des d'algun cercador (del Google, totes, com els dos mesos anteriors), del % restant no se'n tenen dades. Els que han vingut a través d'un link ho ha fet, sobretot de Softcatalà (166, comptant firefox.cat com a Softcatalà), del Blogger (20), Pell Roja (10), la recentment inaugurada la Tafanera (7), la Viquipèdia (5), el Racó Català (2). El 95% de les visites han estat des d'Espanya, però també n'hem tingut del Regne Unit, Colòmbia, Alemanya, Estats Units d'Amèrica, França i Finlàndia.

Com no el Firefox és el navegador més emprat pels visitants amb un 79%, el Mozilla aconsegueix un 10%, l'Internet Explorer un 8%; i el Konqueror, el Safari i l'Opera junts sumen poc més del 2%. El 78% de les visites, a més, utilitzen Windows XP, un 14% Linux (un percentatge bastant elevat comparat amb altres webs) i un 3% Mac OS. Un 45% de les visites utilitzen una resolució de 1280x1024, un 44% de 1024x768 i un 4% 800x600.

L''hora amb més afluència de visitants segueixen sent les 8 del vespre quan venen un 12% de les visites del dia. El dimecres a tret el lloc al diumenge com a dia amb més visites amb un 18% del dimecres davant un 17% del diumenge. El pitjor dia segueix sent el dilluns amb només un 11% de les visites.

Totes aquestes dades gràcies a ShinyStat

La web
Els canvis més importants d'aquest mes a FirefoxCAT han estat, primer de tot la creació del cercador FirefoxCAT amb tecnologia Google, s'ha retirat l'enllaç a Technorati. Ens hem fet el propòsit de millorar l'accesibilitat de FirefoxCAT i hem inclòs un apartat al menú de l'esquerra que et dóna informació sobre el teu navegador. Hem canviat 2 cops d'enquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada