8 de març de 2007

9a enquesta a usuaris d'Internet de l'AIMC

Fa poc es van publicar les resultats de l'enquesta a usuaris d'Internet(es) de l'AIMC(es) (Asosiación para la Investigación de Medios de Comunicación), que es realitzava a tot l'Estat espanyol.

El 22,4% de les enquestes s'han realitzat a catalans (la primera comunitat), la Comunitat Valenciana és quarta amb un 10% i les Balears han aportat un 1,9% dels enquestats; així sumant tots els Països Catalans (sense contar ni la Franja de Ponent ni el Carxe) dóna que som un 34,3% de tots els enquestats. Un 15,8% vam preferir fer l'enquesta en català.

Hi ha algunes preguntes que tenen relació amb Mozilla. A la pregunta "Quin programari de correu electrònic utilitza preferentment?", el Thunderbird, de Mozilla surt en segon lloc amb un 8,1% dels vots, tan sols per darrera del Microsoft Outlook de Microsoft que assoleix un 40,6%.

Comptant els navegadors utilitzats per a respondre l'enquesta ens trobem que el Firefox és segon amb un 23,9% (aquí se li sumen els resultats del navegador Mozilla). Un 10% de la versió 2.0, un 11,8% de la 1.5, un 1,6% de la 1.0, un 0,1% a anteriors versions i un 0,5% fan referència al navegador Mozilla.

Podeu trobar l'enquesta aquí(es).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada