3 d’abril de 2007

Download Status Bar 0.9.4.6

Espai requerit: 200KB Idioma: Anglès (també hi ha castellà d'Argentina) Compatibilitat: 1.5b1-2.0.0.* ALL
Download Status Bar és una de les extensions més populars pel Firefox. La seva funció és molt senzilla: substitueix la típica finestra de descàrregues per una barra que situada sobre la barra d'estat.

Just després d'instal·lar aquesta extensió, i reiniciant el Firefox, apareix el missatge que podeu veure aquí a la dreta, que ens fa una breu explicació del que és l'extensió. Al no estar disponible en català, és tot en català.

Quan comencem a descarregar-nos qualsevol fitxer apareixerà una barra a la part inferior de la pantalla (just a sobre de la barra d'estat), allà veurem el nom de la descarrega, amb un fons que representa el percentatge descarregat i algunes altres dades com el temps que queda i la velocitat amb la qual va.

Si amb el segon botó cliquem sobre un fitxer que s'està descarregant ens apareixeran com copiar la URL i aturar, pausar i cancel·lar la descàrrega. Un cop el fitxer ha acabat, i fent clic igualment amb el segon botó, podrem obrir el fitxer, la carpeta que el conté, esborrar-lo, renombrar-lo, treure la descàrrega de la barra...

Deixant el ratolí sobre una descàrrega ens apareixerà més informació com d'on prové la descàrrega, a quina carpeta l'estem desant, la mida, el temps que porta/ha tardat per descarregar-se i o bé el tant per cent que porta (en una descàrrega no finalitzada) o la velocitat mitjana (en una descàrrega finalitzada).

Les opcions de l'extensió (Eines>Complements>Download Status Bar>Opcions) es pot personalitzar de tot, des de la informació que s'ha de donar amb la descàrrega fins crear una neteja automàtica que esborri de la barra determinats arxius al cap de determinats segons. També se li poden canviar els colors i afegir-li un analitzador de virus.

Tot i que a simple vista sembla una extensió merament visual, incorpora moltes opcions molt interessants, sobretot per qui contínuament es descarrega arxius d'Internet.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada