7 de setembre de 2007

Dia de la Llibertat del Programari i les 24 hores de Mozilla

El 15 de setembre se celebra el Dia de la Llibertat del Programari(en) (nom original Software Freedom Day), una celebració sobre el programari lliure i de codi obert.

Aquest dia compta amb el patrocini de Canonical (Ubuntu)(en), mindtouch(en), Free Software Foundation(en), Google(en) i Danish Unix User Group(en). Tothom qui desenvolupi programari lliure i està convidat.

No en va Mozilla hi serà present amb conferències a Utah, Califòrnia, Carolina del Nord i Xina els dies previs) i a França, Japó, Tailàndia i Estats Units (els dies 15 i 16).

Els dos darrers dies coincideixen amb les 24 hores de Mozilla(en) (24 hours of Mozilla) que incorporarà conferències, taules de discussió, espectacles musicals... a més es podrà segui a través d'Internet mitjançant càmeres web.

En aquestes trobades s'hi podrà veure Lawrence Lessig, Vint Cerf, Jun Murai, David Humphrey i de Mozilla Mitchell Baker (presidenta de la corporació Mozilla), Mike Shaver (director del desenvolupament de Mozilla), Tristan Nitot (president de Mozilla Europe) i Satoko Takita (Mozilla Japan CEO).

Mozilla 24
Dia de la llibertat del programari
Font: Mozilla Links (1,2)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada