8 d’octubre de 2007

Enquesta: Quantes extensions tens instal·lades?

L'enquesta anterior preguntava "Quina característica t'atreu més del Firefox 3?" ha acabat, i ho ha fet amb els següents resultats (sobre 21 vots):

"Places": historial i adreces d'interès junts
2 (9%)
Nou gestor de descàrregues
3 (14%)
Funcionament off-line amb aplicacions d'Internet
1 (4%)
Menys ús de RAM i millor rendiment
14 (66%)
Millores estètiques
1 (4%)
Altres
0 (0%)

Sembla que la característica que més agrada del Firefox 3 és, i amb diferència, que gastarà menys memòria RAM i tindrà un millor rendiment. Val a dir, l'elevat ús de memòria que fa el Firefox és un dels seus principals problemes defectes, i està bé que se sol·luciona, si més no parcialment.

El nou gestor de descàrregues (que permetrà pausar i reemprendre les baixades) és la segona millor característica (14%), els "Places" (l'historial i les adreces d'interès funcionades) ocupa el tercer loc (9%). El quart lloc se'l divideixen el funcionament fora de línia amb aplicacions d'Internet i les millores estètiques.

Doncs bé, la pregunta d'aquesta quinzena és la següent: "Quantes extensions tens instal·lades?". Més clar l'aigua, s'han de dir quantes extensions té el Firefox, sense comptar ni temes, ni llengües, ni diccionaris, ni plugins.

Per mirar la llista d'extensions instal·lades podeu anar a "Eines"->"Complements. Si és el primer cop que sents a parlar de les extensions, o en vols instal·lar ara, ho pots fer des d'aquí.

Teniu quinze dies per dir quantes en teniu!

2 comentaris:

  1. Doncs jo generalment en tinc dues: l'adblock plus i el fireftp. El que passa és que ara, amb el filezilla, ja m'estic oblidant del fireftp...

    ResponElimina
  2. Jo: bakword, Customize Google, FavionizeTab, FireFTP, Greasemonkey, mplayerplug-in (no sé ni què és) i whos.amung.us (per saber quanta gent està connectada al FirefoxCAT ^^').

    ResponElimina