6 d’octubre de 2007

Males notícies pel projecte MailCo

Fa mig mes que se sap que el Thunderbird canviarà de nom i de fundació per passar a anomenar-se MailCo i les primeres males notícies ja han aparegut.

I és que dos dels principals desenvolupadors del Thunderbird han dit que el divendres de la setmana que ve (12 d'octubre) deixaran el projecte, per a centrar-se en altres projectes professionals.

Scott McGregor i David Bienvenu han dit que continuaran col·laborant amb el client de correu electrònic, però només com a voluntaris. Amb aquesta notícia la polèmica ja està en boca de tothom.

En dos dies el Thunderbird ha perdut els dos principals programadors, i això ha passat mig més després de la decisió de crear una subsidiària de la Fundació Mozilla pel Thunderbird. Tot i que no ho han dit explícitament, moltes conjectures apunten en què podien estar en desacord amb la Fundació i per això han abandonat el projecte.

I el més interessant de tot és que encara ningú ha dit res, ni Michell Baker, ni David Ascher (ambdós cares importants de Mozilla). Encara no se saben els detalls de la operació i fins que David o Scott no els facin públics els rumors i les especulacions sortiran per dotzenes cada dia.

El que està clar és que aquesta decisió posa MailCo en una posició compromesa i amb un futur molt incert.

Fonts: Mozilla Links (1,2)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada