16 de novembre de 2007

El Firefox 3 sortirà amb més de 500 'bugs'

A través de Kriptópolis he vist una pàgina del Wiki de Mozilla on parlen de l'estat del Firefox 3.

Actualment (en la beta 1) tenen comptabilitzats 700 bugs bloquejadors (un bug bloquejador és aquell que es considera prou greu per haver-se d'evitar en una nova versió estable). Esperen haver sol·lucionat un 10% d'aquests (serien uns 70) per la segona beta del Firefox, i un altre 10% per a la tercera beta.

Així, la versió la versió final del Firefox 3.0 sortiria amb 560 bugs bloquejadors.

En el mateix text diuen que amb això n'hi haurà suficient i que el programa ja estarà llest pels usuaris, i si no fos així i la cosa es compliqués podrien allargar les beta fins a fer-ne fins a 5.

I és que això no ens ha de preocupar, la gran majoria de bugs no afecten a la majoria d'usuaris. Sense anar més lluny, la versió 2.0.0.8 del Firefox corregia 104 bugs, no obstant, la versió 2.0.0.7 era totalment operativa i estable; i de ben segur que cap de nosaltres els havia notat.

L'última versió del Firefox 3 que us podeu baixar és la:
  • 3a8: Windows, Linux, Mac OS X, material (atenció això no són versions estables, sinó Alpha, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu. Al no ser una versió estable tan sols estan disponibles en anglès)
Tot i això, tot i que encara no s'han publicat oficialment també podeu trobar les beta:
  • 3b1 RC3: Windows, Linux, Mac OS X, material (atenció això no són versions estables, sinó Release Candidate de beta, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu)
  • 3b2 pre: Windows, Linux, Mac OS X, material (atenció això no són versions estables, sinó versions prèvies a les Release Candidate de beta, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada