20 de novembre de 2007

Firefox 3 beta 1

Tot i que ja hi ha versions prèvies de la segona beta, Mozilla ha publicat avui la versió final del Firefox 3 beta 1. Aquesta versió és, en principi, més estable que la 3b1RC1 que us vam anunciar fa poc.

Aquesta és la primera beta de les tres previstes, per tant ja és l'antepenúltima versió abans del Firefox 3 final. Amb aquesta versió han publicat una pàgina amb
les notes de la versió i una altra amb enllaços a totes les descàrregues, en la qual, incomprensiblement, no hi ha el català.

Tot i que des de Mozilla recomanen no enllaçar les descàrregues, us deixo les adreces per si algú vol provar la nova versió, cal dir que és recomanable que només us la baixeu si sou testejadors de Mozilla. Són en anglès.

 • Firefox 3b1 (en): Windows, Linux, Mac OS X, altres llengües (atenció això no són versions estables, sinó beta, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu)
Editat 21/11/07:
En Toni Hermoso, un dels traductors de Softcatalà del Firefox, diu als comentaris que no hi ha versió en català de la beta 1 perquè hi ha un bug amb els motors de cerca. Si volem estar informats del procés de traducció podem apuntar-nos a les llistes del Navegador.

1 comentari:

 1. Ep!
  Simplement no hi ha la versió en català, perquè hi ha un bug pendent d'aprovació de canvi dels motors de cerca per defecte en la versió catalana. Encara que, com tu mateix has provat en un apunt anterior, ja és funcional.
  No dubtis a apuntar-te a la llista del Navegador per a seguir el procés de localització de la versió en la nostra llengua:
  http://llistes.softcatala.org/mailman/listinfo/navegador

  Salut!

  ResponElimina