8 de gener de 2008

John Lilly serà el nou CEO de la Coorporació Mozilla

Mitchell Baker (imatge de la dreta) era fins ara l'executiva en cap (Chief executive officer: CEO) i la directora de la Corporació Mozilla.

Això canviarà ja que John Lilly serà el seu relleu al càrrec d'executiu en cap. Baker portava des del 2005 en aquest càrrec i des del 1999 col·laborava amb Mozilla; tot i això continuarà sent la directora.

Fins ara John Lilly era el director general (Chief operating officer: COO) des de l'agost del 2006. Dins del seu currículum trobem que ha participat en projectes com Open Source Applications Foundation i la Participatory Culture Foundation (coneguts pel projecte Miro). També ha treballat a Reactivity, una empresa de seguretat d'XML. El 2005 va començar a treballar per Mozilla.

El canvi es farà d'immediat. Per demà hi ha previst un programa especial a Air Mozilla a les 2:00pm (GMT-8).

"John Lilly Appointed CEO" - The Mozilla Blog
"Mozilla Corporation CEO and Chairman" - Mitchell's Blog
"My new job at Mozilla" - John's Blog
"Mozilla Appoints John Lilly as Chief Executive Officer" - Mozilla
"Mozilla Appoints John Lilly as Chief Executive Officer: FAQ" - Mozilla
Fonts: Mozilla (1, 2) Mitchell's Blog (1), John's Blog (1), i Mozilla Links (1)

Actualitzat (09/01/07): Avui a les 10:00 (UTC -8), és a dir demà a les 07:00 (als Països Catalans) es farà el programa en directe a Air Mozilla, els protagonistes seran: Asa Dotzler, Mitchell Baker i John Lilly. Els espectadors podrem participar en el programa a través d'un canal IRC, IM o correus electrònics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada