11 de gener de 2008

Mozilla es desfà de la campanya 'Fight Against Boredom'

Fa tres dies us comentavem tots els problemes que havia tingut la campanya Fight Against Boredom de Mozilla. Doncs finalment Paul Kim, vicepresident del màrqueting, ha comunicat en una entrada al seu bloc que Mozilla no invertirà més esforços en la campanya.

Tot va començar el diumenge 6 quan es va obrir, per error, al públic la web FightAgainstBoredom.com. "[...]la campanya "Fight Against Boredom” del Firefox estava en desenvolupament. La web era accessible sense autorització[...]", diu Kim a l'escrit.

La pàgina contenia dades d'una enquesta feta per Nielsen Online. Com que a aquesta es preguntava, entre altres, quin navegador s'utilitzava, es podien fer comparatives dels resultats Firefox-Internet Explorer. Hi havia prop de 3.600 estadístiques, de les quals entre 30 i 40 podien resultar ofensives, perquè feien referència a malalties.

Es va tancar la web quan van començar a arribar les primeres crítiques, però fins avui no s'havia fet oficial que Mozilla acabés la campanya (que no havia començat mai oficialment).

Fight Against Boredom havia de formar part del pla per la retenció del Firefox, del qual ja n'hem parlat algunes vegades. Cal dir però, que també ha tingut crítiques positives, la campanya.

Finalment ens dóna els enllaços a la lletra i el vídeo de la cançó. A més com que la pàgina la va poder veure molt poca gent abans que la tornessin a tancar, ens ensenyen una imatge de com era.

"About the Firefox “Fight Against Boredom” Campaign" PKB
Nota: Jo he tingut problemes al carregar el vídeo del YouTube, si voleu també és accessible des d'aquí.
Imatges: PKB (1) | Fonts: PKB (1) i Mozilla Links (1)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada