27 de febrer de 2008

Thunderbird 2.0.0.12

Seguint el previst, aquesta matinada Mozilla ha alliberat el Thunderbird 2.0.0.12; després de quasi quatre mesos de la versió 2.0.0.9.

El canvi més important és la correcció de cinc vulnerabilitats una de nivell «crític» i que s'han incorporat dues noves llengües a les traduccions: africà i ucraïnès; recordeu que ja fa anys que el tenim en català gràcies a la traducció de Softcatalà.

INFO: notes de la versió
INFO: notes de l'elaboració de la versió
INFO: llista de vulnerabilitats corregides

6 comentaris:

 1. Algu pot explicar de que va per sobre el complement silverlight que serveix per IE, Firefox i alguns més. Tinc el windows vista bussiness i avui windows update m'ha donat la oportunitat de baixar-lo però no veig res de nou. Algu sap de que va?

  ResponElimina
 2. No sabia que existís un complement que es digués Silverlight, el que sé és que això és una tecnologia privativa desenvolupada per Microsoft que vol fer la competència a Adobe AIR, que també és privativa.

  No sé ben bé perquè serveixen, però segurament d'aquí a uns anys començaran a aparèixer webs que utilitzin aquests nous estàndards tancats. Per la comunitat del programari lliure les dues tecnologies són negatives.

  ResponElimina
 3. A l'igual que amb .Net:
  http://bitelia.com/2007/06/21/moonlight-usa-silverlight-en-linux/

  ResponElimina
 4. Sembla ser que firefox 3 beta 4 te massa errors, bugs, uns 200 en el codi i importants per això hi haurà una 5 beta abans de arribar les primeres RC de firefox 3.

  ResponElimina
 5. aniol, gràcies per l'enllaç (PD: jo també segueixo Bitelia ;)).

  ruben, on ho has vist això de la beta 5? He mirat pel Google i res, tampoc al wiki de Mozilla.

  ResponElimina