22 de març de 2008

El Firefox 3 es retarda fins el juny

Gràcies a un comentari del Ruben m'he assebentat que Mike Schroepfer va fer públic abans d'ahir en una entrevista que la nova versió del Firefox (la 3) no estarà disponible fins a finals de juny d'aquest 2008. Amb aquesta notícia se sumen tres mesos més als que ja hi havia en el retard que ha patit el Firefox 3 respecte la primera data feta pública, que preveia la nova versió per a finals del 2007.

Cal recordar que la beta 5 sortirà d'aquí a pocs dies i que de moment no hi ha prevista cap altra versió beta. "Els programadors de Mozilla estant donant els últims retocs al programari i esperem publicar la versió final del Firefox 3 a finals de juny" va dir, i "En molts aspectes [el Firefox 3] serà més estable que altres coses que hi ha per allà" (segurament referint-za a l'Internet Explorer), fet que porta a pensar que no s'han pogut resoldre els bugs tan ràpid ocm es pensava, o bé que intentaran fer el producte més estable del que tenien previst en primer moment.

Tot i aquest retard el Firefox 3 es publicarà abans que l'Internet Explorer 8. El fet curiós és que l'Ubuntu Hardy Heron previst per l'abril utilitzarà com a navegador predeterminat una versió beta, ja que estava previst implementar el Firefox 3 i de moment no hi ha hagut canvis.

Font: Reuters (1)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada