11 de març de 2008

Ús del Firefox: Febrer del 2008 (W3Schools)

Internet Explorer: 54,4% (-0,3%)
Firefox: 36,1% (+0,1%) RÈCORD
Safari: 2,0% (
+0,1%) RÈCORD
Opera: 1,4% (
=)
Mozilla: 1,1% (-0,2%)
W3Schools és un altre comptador d'ús dels navegadors. És un dels que dóna més bons resultats al Firefox, podeu consultar les dades aquí.

Una de les particularitats més interessants d'aquest comptador és que porta obert des del 2002, cosa que ens permet estudiar la Guerra de Navegadors II des dels seus inicis.
(clic per a ampliar)
He generat un gràfic amb les dades que tenim. Tot i que l'evolució dels navegadors petits com el Mozilla, l'Opera o el Safari és difícil d'apreciar, va molt bé per veure com ha anat perdent, progresivament, quota de mercat l'Internet Explorer respecte el Firefox. També interessant veure l'evolució de les diverses versions de l'IE (les línies més fines).

Caldria, però, incloure altres navegadors com el Netscape o l'AOL, no descarto fer-ho per a pròximes actualitzacions de les dades.
Estadístiques de cada mes

6 comentaris:

 1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. el 18 de març es congela el codi de firefox 3 beta 5. Segurament començarem a veure les primeres RC de firefox 3 a finals de març i sortira firefox 3 a principis d'abril.

  ResponElimina
 3. Si us plau, em pots dir la font? No és que desconfiï de tu (ets una font força fiable), però preferixo veure-ho en persona, a vegades hi ha web que s'ho treuren de la patilla, les dates, i llavors va corrent per tot Internet...

  ResponElimina
 4. http://wiki.mozilla.org/Releases/Firefox_3.0b5

  ResponElimina
 5. Jeje, moltes gràcies, ja he actualitzat les dades ;-)

  ResponElimina