21 d’abril de 2008

Ús del Firefox: Març del 2008 (W3Schools)

Internet Explorer: 54,4% (-0,3%)
Firefox: 37,0% (+0,5%) RÈCORD
Safari: 2,1% (
+0,1%) RÈCORD
Opera: 1,4% (
=)
Mozilla: 1,1% (-0,1%)
Una mica més tard del que és habitual, W3Schools ha actualitzat les estadístiques d'ús dels navegadors. Podeu consultar les dades aquí.

Com ja vam dir, el més interessant d'aquest comptador és que recull dades des de l'any 2002, d'aquesta manera ens permet observar la Segona Guerra de Navegadors des del seu inici.
(clic per a ampliar)
Hem millorat el gràfic del mes anterior incorporant tots els navegadors que s'han comptat des del 2002 i actualitzant les dades que hi havia, us recomanem que amplieu la vista, ja que sinó és difícil d'apreciar.

Pel mes que ve intentarem fer un gràfic a part per tots els navegadors que no superen el 10%, ja que amb el gràfic actual és impossible d'apreciar-los.
Estadístiques de cada mes

2 comentaris:

  1. Espero que no enganyi, però jo veig com hi ha hagut una pujada espectacular de l'ús de navegadors "desconeguts" a partir de l'1 de novembre de 2006.

    Fa gràcia veure com baixen els IE.

    ResponElimina
  2. És cert, també, per exemple, al setembre del 2005 es veu com les dades del Firefox baixen inusualment i les de l'IE pugen, i després es torna a estbilitzar. Suposo que no sempre han seguit el mateix mètode d'esutdi o el nombre d'internautes estudiats ha anat variant i per això hi ha un cert marge d'error.

    ResponElimina