12 de maig de 2008

bloc.firefox.cat

Des d'avui, quan visiteu FirefoxCAT ja no caldrà que escrigueu la llarga adreça firefoxcat.blogspot.com. Gràcies a un acord amb Toni Hermoso, encarregat de la traducció del Firefox i membre de Softcatalà, ens han cedit els dominis bloc.firefox.cat i blog.firefox.cat.

Lògicament, els antics dominis (firefoxcat.blogspot.com i firefoxcat.ppcc.cat) encara funcionen, però us recomanem que comenceu a utilitzar els nous, ja que quan canviem de servidor (d'aquí a poc) només redireccionarem aquests dos (bloc.firefox.cat i blog.firefox.cat) i els altres deixaran de funcionar.

Actualitzat (13:27 - 12/05/08): Responent a la pregunta que s'ha fet als comentaris (i que hauria d'haver explicat abans), dir que això no canvia per res la direcció de subscripció per RSS, és a dir, tots els que esteu subscrits podeu seguir com fins ara.

15 comentaris:

 1. Força bé, però pels que tenim sindicat el blog per FeedBurner això no ens afectarà.
  Vaig a revisar pel meu blog a veure si tinc algun enllaç cap a aquest blog i canviar-li la URL.

  ResponElimina
 2. Hola, no sé si el primer comentari de l'Aniol era una pregunta o un comentari. Per si de cas, faig la pregunta. Si jo reviso el Blog per RSS, he de canviar alguna cosa?

  Salut!

  ResponElimina
 3. No, de moment no perquè seguim sent Blogspot. Tot i que quan canviem de servidor potser sí, però com que fem servir FeedBurner em sembla que tampoc no caldrà, ja que ja ho farem nosaltres.

  He actualitzat l'entrada.

  Gràcies pels comentaris ;-)

  ResponElimina
 4. Dius que canviareu de servidor d'aquí a poc... Si canvieu de servidor, vol dir que deixeu de fer servir Blogger, perquè Blogger no es pot instal·lar en un servidor propi. Per tant canvieu de plataforma de blogs.

  Us passareu a WordPress? Si és així, i teniu algun dubte, només cal que ho digueu, que intentaré ajudar-vos ;-)

  ResponElimina
 5. Sí Marc, canviarem a WordPress. Si tenim algun dubte ja contactarem amb tu ;-) però com que ho farem amb gent de Softcatalà no crec que tinguem cap complicació...

  ResponElimina
 6. Home, encara que ho féssiu sense ajuda no és gaire complicat. Tot i així, si busqueu algun plugin/tema especial, potser us podem ajudar.

  ResponElimina
 7. Ep Marc, segueixo habitualment el vostre bloc sobre Wordpress (http://www.wordpresscat.com/). Enhorabona per la feina que feu.

  ResponElimina
 8. Aljullu, es pot continuar fent servir feedburner en un servidor propi. Pot interessar per a tenir un millor seguiment i estadístiques de l'ús que té un canal.
  Jo ho tinc al meu bloc, p.ex.
  Ja miraríem en la migració com fer-ho i seria ideal que fos transparent per als lectors actuals.

  ResponElimina
 9. Toni, segons tinc entès només caldria canviar l'adreça del compte de FeedBurner i ja està, no?

  Els lectors no haurien de canviar res, si tot va bé :D

  ResponElimina
 10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 11. ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/
  3.0rc1-candidates/build1/

  ajunteu el link

  ResponElimina
 12. Rubén, encara no és la versió final, no?

  ResponElimina
 13. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina