17 de juny de 2008

Firefox 3

Després del caos dels servidors podem dir que finalment ha arribat el moment que portàvem un any i mig esperant: ja ens podem descarregar la versió final del Firefox 3. Aquesta versió bé després de 8 versions alpha, 5 versions beta i 3 versions Realease Candidate.
Us suggereixo que reviseu l'article "Provant el Firefox 3", on hem fet un resum amb totes les novetats del nou Firefox, i que estigueu alerta demà i demà passat perquè publicarem més articles relacionats amb el Firefox 3 que us poden ser d'interès.

A falta que s'acabin de restablir tots els webs de Mozilla, us poso els enllaços cap a la pàgina oficial de Mozilla i les de Softcatalà, tant una com l'altre compten pel rècord.

vegeu els anàlisis de totes les versions del Firefox 3 de FirefoxCAT:
3rc3, 3rc2, 3rc1, 3b5, 3b4, 3b3, 3b2, 3b1, 3a8, 3a7, 3a6, 3a5,
3a4, 3a3, 3a2 i 3a1

6 comentaris:

 1. Ja es pot descarregar des de Softcatalà:

  http://www.softcatala.org/wiki/Rebost:Firefox

  Compta pel rècord de descàrregues

  ResponElimina
 2. Ep! Més val no enllaçar a l'FTP, perquè es fa més difícil el recompte.

  ResponElimina
 3. Efectivament, ja navego amb Firefox 3 !!! És una meravella. Per sortir del caos inicial, m'ha servit llegir el teu bloc. Per cert que jo "venia" des de Vilaweb i, un cop m'he descarregat el programa, el link cap aquí l'han canviat (?). Enhorabona per ells perquè han tingut el web actualitzat al "minut".
  El que no aconsegueixo és veure el mapa de les descàrregues. Suposo que demà al matí ja haurem arribat al milió.
  Salut !

  ResponElimina
 4. Apa, el FEBE no va amb el Firefox3. No he pogut importar completament la configuració que tenia abans. A més moltes contrassenyes havien desaparegut amb l'actualització...

  Espero que aviat vagin sortint actualitzacions. I que algú expliqui què s'esperaven, perquè no diran que era impossible saber la riuada de descàrregues, quan van muntar una web per a que la gent s'hi registrés.

  ResponElimina
 5. Oset, ara mateix tenen 1,911,010 descàrregues!

  ResponElimina