17 de juny de 2008

A quina hora surt el Firefox 3?

Firefox 3Segurament ja sabeu que avui surt el Firefox 3, però potser us esteu preguntant a quina hora sortirà realment. Això depèn a on visqueu, però si us trobeu en algun país dels Països Catalans sortirà a les set de la tarda (19:00 hores), si viviu en un altre territori us recomanem que mireu aquesta llista de llocs i hores, que han preparat els de Mozilla.Download Day - English

Recordeu que quan surti tindrem un període de 24 hores (fins les 19:00 de dimecres) per descarregar-nos el Firefox 3 (només una vegada, si repetim la descàrrega no serveix de res, perquè no es comptarà) i així batre el rècord Guiness. Un milió i mig de persones ja s'han compromès a fer-ho! Recordeu que el Firefox s'ha de descarregar des d'aquí, ja que no comptaran ni les actualitzacions ni les descarregues directes de l'FTP.

El comptador del Firefox 3, haureu vist que porta unes hores (des d'ahir a les 19:00) que posa molt aviat... Podeu estar tranquils, perquè al mateix moment que es llanci el Firefox 3, s'actualitzarà tot sol amb un enllaç a la descàrrega.

Actualitzat (17/06/08 - 11:30): Podeu seguir al moment els moviments de Mozilla des del seu Wiki, on van informant contínuament dels canvis que fan als web i com actualitzen els servidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada