14 de setembre de 2008

El Firefox 3.1 inclourà els perfils de color activats per defecte

Les darreres nightlies del Firefox 3.1 ja inclouen el suport als perfils de colors activat per defecte. Els perfils de color són un petits arxius que van conjuntament amb les imatges i que donen informació sobre la gama de colors, això permet que els navegadors renderitzin les fotos d'una manera molt més real. És a dir, intenten que per la pantalla, les imatges es mostrin del mateix color que a la realitat.

Al Firefox 3.0 venia desactivat per defecte (tot i que es podia activar) perquè encara no tenien un rendiment suficientment bo: relantitzaven força el navegador, però poc a poc s'ha millorat i per la propera versió del Firefox, la 3.1 (que s'espera per a finals d'any) ja s'inclouran activats.

Realment només estaran activats per les imatges que incorporin una etiqueta de perfil de color. Amb el Firefox 3.0 només es podia escollir si desactivar-los per totes les iamtges o activar-los per totes les imatges, però això podia portar problemes per pàgines que no hi estiguessin adaptades, que no es mostraven correctament.

Amb la propera beta 1 del Firefox 3.1 podrem veure els primers canvis.

"So Many Colors" - bholley

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada