5 de setembre de 2008

Resultats de l'enquesta de desinstal·lació (II)

Fa unes setmanes teníem els primers resultats de l'estudi de l'enquesta de desinstal·lació del Firefox, una enquesta que es fa als usuaris del Windows XP quan desinstal·len el Firefox. Avui al Blog of Metrics de Mozilla han publicat un segon article comparant els resultats de la gent que es desisntal·la el Firefox 2.0 amb els que es desinstal·len el 3.0.

El gràfic més interessant de l'article és el que indica l'increment que ha tingut cada resposta a la pregunta "Perquè desinstal·leu el Firefox?" de la versió 2.0 a la 3.0:

Així podem veure com el Firefox 3.0 ha millorat el sistema d'impressió, la seguretat, la facilitat d'ús, ha incorporat característiques que els usuaris trobaven a faltar i cada cop és compatible amb més webs. Per contra sembla ser que amb aquesta nova versió hi ha més gent que es queixa del rendiment, una cosa que des de Mozilla no s'explicaven i a partir d'ara donaran més opcions, com per exemple la velocitat a l'executar-se, l'estabilitat, dificultats en la instal·lació, etc. per així poder concretar què és el que realment no agrada als usuaris.
"Changes Between Firefox 2 and 3" - Blog of Metrics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada