6 de desembre de 2008

L'Adblock Plus arriba a la versió 1.0

L'extensió Adblock Plus és la segona amb més descàrregues setmanals (i amb quasi trenta milions de descàrregues acomulades) i la primera més usada. És més, segons una enquesta de LifeHacker, un 22% dels Internautes no utilitzaran el Google Chrome fins que no hi puguin instal·lar aquesta extensió. A través del recull de SomGNU m'assabento que ja s'ha publicat la versió 1.0 d'aquesta popular extensió.

L'Adblock Plus serveix per eliminar tota la publicitat d'Internet. Permet subscriure'ns a unes llistes que s'actualitzen periòdicament i que prohibiran al nostre ordinador carregar imatges i altres elements de pàgines de publicitat. Si tot i això seguim trobant anuncis i bàners (sovint els filtres no bloquegen la publicitat de les pàgines en llengua catalana) podem marcar nosaltres mateixos elements com a publicitat perquè no se'ns mostri més.

Finalment s'ha publicat la versió 1.0, després de molts anys amb el prefix 0.x i d'estar des del juny sense cap actualització. Les novetats més destacables són la compatibilitat amb el Prism, millores en les subscripcions, major facilitat a l'hora de crear filtres.
"Adblock Plus 1.0 released" - Adblock Plus
EXTENSIÓ: Adblock Plus
Via: SomGNU (1)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada