7 de desembre de 2008

Amazon denuncia l'extensió Pirates of the Amazon

Pirates of the Amazon ha esdevingut l'extensió més polèmica dels darrers mesos. Es tracta d'un script que modifica les pàgines de l'Amazon canviant el botó de comprar per un enllaç a una descarrega Torrent mitjançant el cercador The Pirate Bay. És a dir, si a través de l'Amazon anem a la pàgina per comprar una pel·lícula, ens trobarem que en comptes de tenir el botó per encarregar-ne una còpia en tenim un que ens ofereix descarregar-la gratuïtament a través de la xarxa Torrent.

Tot i que l'extensió es limita a modificar la interfície de la pàgina d'Amazon integrant-la amb el cercador The Pirate Bay, l'empresa americana de vendes a través d'Internet ha interposat una denúncia contra l'extensió. Els seus desenvolupadors, uns estudiants holandesos, l'han retirat ràpidament i ja no es pot descarregar des de la seva pàgina, tot i que encara es pot trobar a alguns servidors.
Realment aquesta extensió ha causat molta polèmica perquè hi ha hagut una denúncia, però hi ha un munt d'scripts pel Greasemonkey que fan el mateix en altres pàgines com IMDB, Last.fm, Music Brainz...
Pirates of the Amazon
Torrent Freak (permet descarregar l'extensió)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada